Transport

Transport naar Wit-Rusland

Sintrex verzorgt transport naar Wit-Rusland. We hebben jarenlange ervaring als internationaal transporteur en we onderscheiden ons met snelheid, spoedtransport, douaneformaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag hieronder direct en vrijblijvend een offerte aan voor transport naar Wit-Rusland.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport Wit Rusland

Sintrex is een betrouwbare en professionele partner voor uw transport naar Wit-Rusland. Sintrex heeft sinds haar oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek. Wij zoeken continu naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten. Hierdoor kunnen wij u optimale dienstverlening en persoonlijk contact garanderen.

Transport, douane en opslag

Wij brengen vraag en aanbod in transport overzichtelijk en veilig samen. Dus bent u op zoek naar een transportbedrijf dat uw transport van of naar Wit Rusland kan verzorgen? Dan bent u bij Sintrex aan het juiste adres. Wij verzorgen niet alleen het transport, maar ook voor douane formaliteiten en opslag van goederen kunt u bij ons terecht. Bij bieden u dus 3 faciliteiten onder één dak. Aan u de keuze waar u gebruik van wilt maken.

Over het transportbedrijf Sintrex

Sintrex is een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgt overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en goederenopslag. Wij zijn gevestigd in Nederland en Duitsland en hebben vertegenwoordigers werken in Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Daarnaast hebben wij een dekkend netwerk van partners in alle Europese landen. Met de juiste mensen op de juiste plek garanderen wij u een persoonlijk contact en een optimale dienstverlening. Onze mensen denken dan ook graag met u mee en zijn uiterst nauwkeurig en betrouwbaar.

 

Diensten van Sintrex

Sintrex staat voor service en dat merken onze klanten. De klant is bij ons koning en wij doen er dan ook alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt bij Sintrex terecht voor verschillende diensten, namelijk:

Spoedtransport naar Wit-Rusland

Daarnaast hebben wij een eigen koerierstak toegevoegd aan onze diensten: ABC Koerier. De koeriersdienst kan ingezet worden voor spoedtransport. Tegenwoordig is er steeds meer sprake van snelle leveringen, kleinere voorraden en kortere logistieke trajecten. Sintrex begrijpt dat sommige producten met spoed verzonden moeten worden en zorgt er graag voor dat dit mogelijk is. De koerier is binnen twintig minuten aanwezig met een caddy, stationcar, kleine of grote bus en rijdt zonder overlading of tussenstops door naar de gewenste bestemming. Meer informatie over deze spoedtransport vindt u op www.abckoerier.nl

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in eenn van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft het transport van of naar Wit Rusland? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)541 - 55 20 11 (Nederland) of +49 (0)59 24 - 85 46 (Duitsland). Liever mailcontact? Mail dan uw vraag naar transport@sintrex.nl, wij voorzien u graag van een passend advies.