Vestigingen

Vestiging de Poppe

De Poppe & Gildehaus

De firma Sintrex de Poppe bv en de duitse variant Sintrex GmbH werden opgericht in 1979 in de omgeving van Oldenzaal. De grensovergang "de Poppe" tussen Oldenzaal (NL) en Bad Bentheim (D) was voor veel transportbedrijven een begrip.

De 3 oprichters konden toen al bouwen op jarenlange ervaring als douane-expediteur, en deze expertise heeft in de beginjaren zeker geen windeieren gelegd. Het familiebedrijf groeide gestaag in omvang en mogelijkheden mede door de geboden Service met een hoofdletter. De klant is altijd koning en de medewerkers doen er alles aan om de chauffeurs zo snel mogelijk van de juiste documenten te voorzien. Dat doen we 6 dagen per week. We zijn volledig zelfstandig, onafhankelijk & strikt neutraal. Als douane-expediteur zijn wij uiteraard lid van de overkoepelende organisatie Fenex te Rotterdam.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in de Poppe bij Oldenzaal, en onze loods ligt 1 kilometer over de grens in Duitsland op het "Gewerbegebiet" D-48455 Gildehaus. Door een intensieve samenwerking met collega-expediteurs zijn we ook vertegenwoordigd aan de meest belangrijke grensovergangen in binnen en buitenland.

Als douane-expediteur zijn wij uiteraard aangesloten bij de volgende organisaties;
Fenex in Rotterdam (www.fenex.nl)
WTC Twente (www.wtctwente.eu)

Bel ons

Sintrex NL +31 (0)541 - 55 21 21

Sintrex DE +49 (0)59 24 - 85 46

Of mail ons op info@sintrex.nl
Vestiging Riga

Riga

In Riga zijn we gevestigd om alleen voor Letland, maar ook voor de overige 2 Baltische Staten (Estland, Litouwen) de handel/transport van/naar Rusland en Nederland te bevorderen. Inmiddels is het kantoor, gevestigd op de luchthaven van Riga (Riga Airport). De keuze om daar te gaan zitten had alles te maken met de bereikbaarheid en ook de aanwezigheid van de douane ter plekke speelde daarbij een grote rol. Om nog sneller te kunnen handelen en om nog een betere service te kunnen bieden, bleek dat een prima optie.

Vanuit de luchthaven (overigens niet ver van de zeehaven Riga) worden alle transportzaken (luchtvracht, zeevracht en wegtransport) georganiseerd en gecontroleerd. Daarbij kan het gaan om complete auto’s of containers (FTL) maar ook voor stukgoed bent u bij ons aan het goede adres. Opslag / Overslag van allerhande goederen loopt via de onze(douane)loods. In Riga verzorgen we ook tal van douaneformaliteiten, zoals EX1, T1, TIR Carnet, Neutralisatie bij In- en Uitvoer.

Bel Hugo Sintrex LV +31 (0)6 - 54 32 81 05

Of mail via hugo@sintrex.nl
Vestiging Moskou

Moskou

Rusland is een iets moeilijker land om zo maar naar toe te exporteren of vanuit daar te importeren. Russische wetgeving verandert bijna dagelijks en daardoor is het altijd erg lastig, zo niet onmogelijk, vaste afspraken te maken over transittijden, duur van een inklaring en kosten aan Invoerrechten en BTW.

Inmiddels hebben we echter genoeg ervaring en contacten om in dit moeilijke en ondoorzichtbare web, de juiste weg te vinden. Ons kantoor in Moscow houdt zich vooral bezig met het plannen van transporten, en besteedt het douanetraject uit aan de echte specialisten of de tussenpersonen (brokers). DDP leveringen zijn nu zelfs ook mogelijk na jarenlange strijd.

Ook voor opslag/overslag en natuurlijk het transport van/naar/binnen Rusland bent u bij ons aan het goede adres.

Bel Hugo Sintrex RU +31 (0)6 - 54 32 81 05

Of mail via hugo@sintrex.nl