Transport

Transport naar Zwitserland

Sintrex heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het verzorgen van transport naar Zwitserland. Als internationaal transporteur onderscheiden wij ons met snelheid, spoedtransport (binnen 20 minuten op locatie), douane formaliteiten en (tijdelijk) goederen opslag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor transport naar Zwitserland.

Bel ons op +31 (0)541 - 55 20 11

Of mail ons op transport@sintrex.nl

Transport aanvraag

Bestemming

Levering

Spoedtransport?

Pakket

Wat wilt u verzenden?

Opmerkingen

Uw gegevens

Transport van en naar Zwitserland uitbesteden?

Zoekt u een bedrijf dat transport naar Zwitserland voor u kan verzorgen? Dan bent u bij Sintrex Transport Service bv geheel aan het juiste adres. Wij zoeken continu naar lading en beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld, zo ook in Zwitserland! Dankzij ons brede netwerk van transportbedrijven hebben wij altijd mensen op de juiste plek zitten, waardoor wij u een optimale dienstverlening kunnen garanderen.

U kunt rekenen op Sintrex als uw transportpartner

Onze mensen zijn betrouwbaar en nauwkeurig en denken graag met u mee. Wanneer u kiest voor Sintrex Transport Service bv, zorgen wij dat uw zending, ter land, ter zee of in de lucht, op uw bestemming aankomt. Zowel binnen als buiten Europa. Op ons kunt u bouwen.

Over Sintrex 

Wanneer u uw transport naar Zwitserland laat verzorgen door Sintrex Transport Service bv, dan kunt u rekenen op een betrouwbare partner! Sintrex Transport Service bv is een relatief klein bedrijf dat opgericht is in 1989. Wij zijn een centrale schakel tussen verschillende bedrijfstakken en verzorgen overkoepelende aansturing op de gebieden douane, transport en/of goederenopslag. Sintrex Transport Service bv heeft diverse vestigingen over de wereld. Zo treft u ons in Nederland, Duitsland, Letland en Rusland. In alle andere Europese landen werken wij samen met lokale partners.

Altijd de beste service 

Sintrex Transport Service bv staat voor service; en dát vergeten onze klanten niet. De klant is bij ons koning en wij doen er alles aan om het internationale transport zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daar plukt u de vruchten van. Onze missie; zorgen dat u tevreden bent over onze transport naar Zwitserland

 

Diensten van Sintrex

Naast dat wij graag uw transport naar Zwitserland verzorgen, kunt u bij ons voor nog een tal aan andere diensten terecht. Bekijk onderstaande voorbeelden maar;

Zee- en luchtvracht

Naast alle eerder genoemde diensten, kunnen wij u ook helpen met bijvoorbeeld het transporteren van goederen naar Zwitserland via zee of bijvoorbeeld in de lucht. Geef gerust uw wensen door. Wij denken graag met u mee en bekijken samen met u de mogelijkheden. U kunt van ons flexibiliteit, creativiteit, betrouwbaarheid en uiterste nauwkeurigheid verwachten. Op Sintrex Transport Service bv kunt u rekenen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u gebruikmaken van ons internationale transport naar Zwitserland? Sintrex Transport Service bv staat graag voor u klaar. Vul hierboven het offerteformulier in en ontdek wat de kosten zullen worden voor uw transport. Wij helpen u van harte verder.

Heeft u vragen?

Wilt u graag dat Sintrex uw transport naar Zwitserland uit handen neemt of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag.